SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Połącz tuńczyka, jajka, płatki owsiane, przyprawę curry i oliwę. Dokładnie wymieszaj.

2

Dodaj drobno posiekaną dymkę, dopraw do smaku solą i pieprzem, ponownie wymieszaj.

3

Z ciasta uformuj 4 kotlety podobnej wielkości.

4

Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i piecz burgery na średnim ogniu przez 4–5 minut z każdej strony.

5

Na drugiej patelni opiecz na średnim ogniu rozkrojone bułki, układając je miąższem do środka.

6

Spody bułek posmaruj odrobiną kwaśnej śmietany, ułóż na niej ulubioną sałatę, a następnie plasterki pomidorów. Na warzywach ułóż burgery z tuńczyka i plasterki awokado. Górne części bułek posmaruj resztą śmietany i przykryj nimi burgery.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Daniela Mikulasova
15. marca 2023

Doskonały

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1061058
Mejzla
11. listopada 2021

Trochę bardziej wytrawna, ale popularna odmiana burgera

Tłumaczenie automatyczne

Alena Adamcová
14. marca 2021

Świetnie, dodaję jajko do burgera (strzał w dziesiątkę)

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu