
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Połącz tuńczyka, jajka, płatki owsiane, przyprawę curry i oliwę. Dokładnie wymieszaj.
Dodaj drobno posiekaną dymkę, dopraw do smaku solą i pieprzem, ponownie wymieszaj.
Z ciasta uformuj 4 kotlety podobnej wielkości.
Rozgrzej patelnię nieprzywierającą i piecz burgery na średnim ogniu przez 4–5 minut z każdej strony.
Na drugiej patelni opiecz na średnim ogniu rozkrojone bułki, układając je miąższem do środka.
Spody bułek posmaruj odrobiną kwaśnej śmietany, ułóż na niej ulubioną sałatę, a następnie plasterki pomidorów. Na warzywach ułóż burgery z tuńczyka i plasterki awokado. Górne części bułek posmaruj resztą śmietany i przykryj nimi burgery.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Doskonały
Tłumaczenie automatyczne
Trochę bardziej wytrawna, ale popularna odmiana burgera
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie, dodaję jajko do burgera (strzał w dziesiątkę)
Tłumaczenie automatyczne