SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 383 Kcal
  • 9 g białek
  • 26 g tłuszczów
  • 26 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

10 porcje

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Wymieszaj i wyrób wszystkie składniki na kruche ciasto.

2

Zawiń je w folię spożywczą i wstaw na 2 godziny do lodówki.

3

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

4

Rozwałkuj schłodzone ciasto na stolnicy posypanej mąką i przełóż je do formy pokrytej papierem do pieczenia.

5

Wymieszaj wszystkie składniki na nadzienie.

6

Rozsmaruj je po kruchym cieście.

7

Piecz przez 45–50 minut w temperaturze 190°C.

8

Po upieczeniu pozostaw do ostygnięcia, a przed podaniem wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Milik14
14. listopada 2022

Chciałabym również prosić o określenie, które składniki są przeznaczone na ciało, a które na nadzienie

Tłumaczenie automatyczne

Miriam Bernatova
16. września 2021

To niesamowite, postępowałam zgodnie z instrukcją, tylko zamiast żurawiny były jagody. Tak nazwałabym go bardziej orzechowym ... 😉

Tłumaczenie automatyczne

Anna Burešová
21. maja 2020

Niestety nie jest jasne, które składniki są przeznaczone dla organizmu, a które do nadzienia. Proszę dostosować :) Dziękuję

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu