![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Wymieszaj i wyrób wszystkie składniki na kruche ciasto.
Zawiń je w folię spożywczą i wstaw na 2 godziny do lodówki.
Rozgrzej piekarnik do 190°C.
Rozwałkuj schłodzone ciasto na stolnicy posypanej mąką i przełóż je do formy pokrytej papierem do pieczenia.
Wymieszaj wszystkie składniki na nadzienie.
Rozsmaruj je po kruchym cieście.
Piecz przez 45–50 minut w temperaturze 190°C.
Po upieczeniu pozostaw do ostygnięcia, a przed podaniem wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Chciałabym również prosić o określenie, które składniki są przeznaczone na ciało, a które na nadzienie
Tłumaczenie automatyczne
To niesamowite, postępowałam zgodnie z instrukcją, tylko zamiast żurawiny były jagody. Tak nazwałabym go bardziej orzechowym ... 😉
Tłumaczenie automatyczne
Niestety nie jest jasne, które składniki są przeznaczone dla organizmu, a które do nadzienia. Proszę dostosować :) Dziękuję
Tłumaczenie automatyczne