![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Ze wszystkich składników oprócz stewii wyrób ciasto i wstaw je na cały dzień do lodówki.
Na drugi dzień wyjmij je z lodówki, zagnieć, aby masło zmiękło, podziel na równe części i z każdej uformuj wałeczek, a następnie podziel na mniejsze kawałki i zagnij je na końcach na kształt rogalików.
Rogaliki rozłóż na blaszce pokrytej papierem do pieczenia i piecz przez ok. 12–15 minut.
Gotowe rogaliki obtocz w sypkiej stewii (jeśli jej nie masz, możesz użyć fruktozy lub drobno zmielonego cukru trzcinowego).
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetny
Tłumaczenie automatyczne
miękki po 3 dniach i dobrze smakował każdemu
Tłumaczenie automatyczne