SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Odcedź sardynki, przesyp je do czystego naczynia i rozgnieć widelcem.

2

Dodaj drobno posiekaną szalotkę, twaróg, sok z limonki, musztardę dijon, suszony tymianek, ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, szczyptę soli i pieprzu. Wszystko dokładnie wymieszaj.

3

Gotową pastę do pieczywa przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 3 dni.

Nasza rada
Podawaj pastę na chlebie razowym, posypaną świeżymi ziołami, z dodatkiem świeżych warzyw.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

BIldikó
28. lutego 2023

LuciBal
18. marca 2022

Świetna pasta do smarowania.

Tłumaczenie automatyczne

Monika Milovčíková
03. marca 2022

smaczne proste

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu