
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej w garnku 2 łyżki oleju, dodaj drobno posiekaną cebulkę i podsmaż ją.
Po chwili dorzuć rzodkiewki pokrojone w plasterki. Smaż przez 5 minut.
Obierz ziemniaki, pokrój je w kostkę i dodaj do rzodkiewek.
Smaż przez kolejnych 5 minut, podlej bulionem i nakryj pokrywką.
Gotuj przez 20–25 minut aż ziemniaki będą miękkie.
Zdejmij zupę z ognia i pozostaw ją do przestygnięcia, a następnie zmiksuj za pomocą blendera ręcznego i dopraw śmietaną. Przed podaniem posyp siekanym koperkiem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Wspaniała zupa, która zaskoczyła nawet moją mamę, która gotuje tradycyjne słowackie potrawy. Nic nie zmieniałam, wszystko według przepisu.
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały. Dodałam zioła prowansalskie, aby nadać mu nieco wyraźniejszy smak.
Tłumaczenie automatyczne
Zaskakująco doskonałe. Zawsze jest dużo rzodkiewek na raz. Dobry przepis na przetworzenie większej ilości 👍🏻😊
Tłumaczenie automatyczne