SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Namoczone orzechy nerkowca odcedź i zmiksuj razem z płatkami drożdżowymi, solą, pieprzem, tymiankiem i wędzoną papryką.

2

Masę owiń czystą ściereczką i wyciśnij z niej nadmiar wody.

3

Małą, okrągłą miskę wysmaruj olejem kokosowym i posyp posiekanymi orzechami pekan.

4

Do miski przełóż masę z nerkowców i włóż ją na noc do lodówki.

5

Ser z nerkowców przechowuj w lodówce.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

75rnjvtjqgprivaterelayappleidcom
03. lutego 2023

👍😜👍👍👍👍👍

Tłumaczenie automatyczne

Miloslav Križan
21. listopada 2020

wartość odżywcza na porcję lub sztukę? jak rozumiem, nie byłoby lepiej pisać to po 100 gramach

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu