SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 168Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 242 Kcal
  • 3 g białek
  • 20 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

16 porcje

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

W kąpieli wodnej* roztop czekoladę, miód i olej kokosowy. Ciągle mieszając, dodaj kakao i jajka. Odstaw z ognia, dodaj mąkę gryczaną i 50 g orzechów pekan.

3

Ciasto wlej do głębokiej formy (20 × 20 cm) wyłożonej papierem do pieczenia, posyp resztą orzechów. Piecz w piekarniku przez 35 minut w temperaturze 180−190°C. Pozostaw do ostygnięcia i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Katka Bartošová
04. marca 2024

Dodałam mniej oleju, a więcej miodu, bo czekolada była bardzo gorzka i pyszna.

Tłumaczenie automatyczne

Lenka Dumbrovská
30. października 2023

Przepis jest w porządku, ale niestety zajmuje to 35 minut. pieczenia to za dużo. Brownie nie są już tak elastyczne, jak powinny.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1130574
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu