Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?
![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 190°C.
W kąpieli wodnej* roztop czekoladę, miód i olej kokosowy. Ciągle mieszając, dodaj kakao i jajka. Odstaw z ognia, dodaj mąkę gryczaną i 50 g orzechów pekan.
Ciasto wlej do głębokiej formy (20 × 20 cm) wyłożonej papierem do pieczenia, posyp resztą orzechów. Piecz w piekarniku przez 35 minut w temperaturze 180−190°C. Pozostaw do ostygnięcia i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dodałam mniej oleju, a więcej miodu, bo czekolada była bardzo gorzka i pyszna.
Tłumaczenie automatyczne
Przepis jest w porządku, ale niestety zajmuje to 35 minut. pieczenia to za dużo. Brownie nie są już tak elastyczne, jak powinny.
Tłumaczenie automatyczne