SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo i smacznie

Strona 30Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 629 Kcal
  • 26 g białek
  • 41 g tłuszczów
  • 39 g węglowodanów

Składniki

2 porcji

Sposób przygotowania

1

Awokado rozgnieć za pomocą widelca i wymieszaj z tuńczykiem i oliwą z oliwek.

2

Na 2 kromkach pełnoziarnistego chleba rozsmaruj pastę z awokado i tuńczyka, połóż wiórki mozzarelli i plastry pomidora.

3

Przykryj pozostałymi dwoma kromkami i zapiekaj w tosterze przez 3–4 minuty.

Nasza rada
Do pasty z tuńczyka i awokado dodaj ½ łyżeczki suszonego chili.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Karča Tesařová
07. lutego 2024

Kiedy robiłam je na obiad, nie byłam nimi specjalnie zachwycona 😀, ale gdy odstawiłam je do rana i rano upiekłam ponownie, bardzo mi smakowały. Zamiast pomidora, którego nie miałam, dodałam paski marchewki.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1165118
Diana Pálová
21. listopada 2023

Doskonały! Całej rodzinie bardzo się podobało! Zamiast pomidorów, których nie miałam, dodałam kukurydzę, do tego ketchup, sól i czarny pieprz

Tłumaczenie automatyczne

Skoky
22. czerwca 2023

Mega zdrowe i sycące 🥰👌

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu