SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo i smacznie

Strona 30Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 629 Kcal
  • 26 g białek
  • 41 g tłuszczów
  • 39 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Awokado rozgnieć za pomocą widelca i wymieszaj z tuńczykiem i oliwą z oliwek.

2

Na 2 kromkach pełnoziarnistego chleba rozsmaruj pastę z awokado i tuńczyka, połóż wiórki mozzarelli i plastry pomidora.

3

Przykryj pozostałymi dwoma kromkami i zapiekaj w tosterze przez 3–4 minuty.

Nasza rada
Do pasty z tuńczyka i awokado dodaj ½ łyżeczki suszonego chili.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Marie Brunova
12. czerwca 2025

Nie lubię smaku tuńczyka, a w połączeniu z awokado to najgorsze zdrowe jedzenie, jakie kiedykolwiek jadłem.

Tłumaczenie automatyczne

Kamila Grygarová
07. czerwca 2025

Hana Karlíčková
21. maja 2025

To jest naprawdę świetne - doskonałe

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1509605
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu