SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 32Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 319 Kcal
  • 8 g białek
  • 29 g tłuszczów
  • 7 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Piekarnik rozgrzej do 190°C. Awokado przepołów i wyjmij pestkę.

2

Za pomocą łyżeczki powiększ trochę wgłębienie po pestce. Do każdego wgłębienia wbij jajko i włóż pokrojone pomidorki, wszystko oprósz solą, pieprzem i kolendrą.

3

Zapiekaj przez około 20 minut w temperaturze 180–190°C

Nasza rada
Awokado można też zapiec na przykład z mozarellą i szynką.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Google Reviews
15. czerwca 2024

google@prudek.com

Tłumaczenie automatyczne

Lucia Mihalkova
01. listopada 2023

Idealne śniadanie 🥰

Tłumaczenie automatyczne

Šimon Káně
18. listopada 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu