SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 30Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 377 Kcal
  • 10 g białek
  • 17 g tłuszczów
  • 45 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

W misce rozgnieć widelcem dwa banany. Dodaj miód i wymieszaj. Następnie sukcesywnie dodawaj płatki owsiane, proszek do pieczenia i mleko sojowe. Mieszaj aż do powstania ciasta.

3

Następnie dodaj posiekane orzechy, jajka, masło orzechowe i kokos.

4

Ciasto umieść w niewielkiej formie wysmarowanej olejem (15 × 15 cm).

5

Formę umieść w piekarniku i piecz przez 30 minut w temperaturze 170–180°C.

Nasza rada
Do ciasta możesz dodać rodzynki, daktyle albo jakiekolwiek inne orzechy.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tomáš Bujanský
23. marca 2024

Brygida Zdrzalek
03. marca 2024

pyszna!!z syropem klonowym i jogurtem naturalnym

ocen_1419010
Bebi.Ziaba.Daba
19. maja 2023

kocham ten przepis

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu