SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 144 Kcal
  • 5 g białek
  • 7 g tłuszczów
  • 14 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

20 porcje

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170°C.

2

Zblenduj banany z olejem kokosowym i fasolą.

3

Dodaj mleko i ponownie zblenduj na gładką masę.

4

W misce wymieszaj proszek do pieczenia, migdały, płatki owsiane, kakao i ekstrakt waniliowy.

5

Wszystko wymieszaj razem z masą z bananów na gładkie ciasto.

6

Ciasto wylej na blachę pokrytą papierem do pieczenia. Piecz przez 30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Aprella Hicks
21. stycznia 2023

To było niezwykle dobre. Dodałem jednak cukier trzcinowy i więcej kakao. W przeciwnym razie świetny przepis.

Tłumaczenie automatyczne z języka niemieckiego

Varvara
25. lipca 2022

Nikola Brabcová
01. maja 2022

Bardzo dobrze, roczny synek też go skosztował, przez niego dałem mi więcej bananów. Połączenie z dzikimi jagodami i jogurtem greckim jest dobre 😊

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu