SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 144 Kcal
  • 5 g białek
  • 7 g tłuszczów
  • 14 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

20 porcje

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170°C.

2

Zblenduj banany z olejem kokosowym i fasolą.

3

Dodaj mleko i ponownie zblenduj na gładką masę.

4

W misce wymieszaj proszek do pieczenia, migdały, płatki owsiane, kakao i ekstrakt waniliowy.

5

Wszystko wymieszaj razem z masą z bananów na gładkie ciasto.

6

Ciasto wylej na blachę pokrytą papierem do pieczenia. Piecz przez 30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

marie havlova
13. lutego 2024

rewelacja! Nie starczyło mi płatków, dodałam mąki pszennej. Tak ok. 50 g i super

Tłumaczenie automatyczne

Aprella Hicks
21. stycznia 2023

To było niezwykle dobre. Dodałem jednak cukier trzcinowy i więcej kakao. W przeciwnym razie świetny przepis.

Tłumaczenie automatyczne

Varvara
25. lipca 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu