SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

W małym garnku wymieszaj 150 ml mleka, 250 ml wody, drobno utartą skórkę pomarańczową, miód i cynamon. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień na wolny, wsyp ryż i gotuj pod przykryciem przez 20 minut.

2

Zdejmij z ognia i dodaj do risotto białko ryżowe.

3

Przełóż do miseczki, posyp owocami i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Davis
18. października 2022

Zrobiłam według przepisu, przestrzegałam czasów i wyszło świetnie. Dziękuję

Tłumaczenie automatyczne

panjarous
07. stycznia 2022

Do tej ilości włożyłem dwa razy więcej ryżu i napiłem się wody w proporcji do mleka z mleka i było w sam raz. Zaletą jest to, że można go posmakować ze wszystkim – dałem persymony, orzechy, nasiona chia i chipsy kokosowe. W fantazji nie ma granic :))

Tłumaczenie automatyczne

Adéla Reichertová
04. grudnia 2021

to nie wyszło zbyt dobrze. Dużo płynów. to była zupa, a nie owsianka. Dostosowałem płatkami owsianymi i powstały dwie smaczne porcje.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu