SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 235 Kcal
  • 8 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 16 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Drobno zetrzyj cukinię, posól ją i pozostaw na 10 minut na sitku, aby usunąć nadmiar wody. W razie potrzeby wyciśnij ją rękoma.

2

Wymieszaj cukinię z mlekiem, jajkami i płatkami owsianymi.

3

Na patelni rozgrzej oliwę. Wlewaj porcje ciasta na patelnię i smaż placki na średnim ogniu przez 2 minuty z każdej strony.

4

Gotowe placki podawaj od razu.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

qvwdw42wtyprivaterelayappleidcom
21. lipca 2024

Świetnie. Ale ja dodałam tylko 150ml mleka i dodałam trochę mąki.

Tłumaczenie automatyczne

revuczkynora
15. lipca 2024

Rozpadł się i też nie smakował dobrze. Kałuże z cukinii są znacznie mniej kłopotliwe, smaczniejsze i bardziej sycące.

Tłumaczenie automatyczne

Zuzana Kotásková
23. lipca 2023

Płatki owsiane zastąpiłam mąką grochową i było super. Naleśniki nie są takie słodkie

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu