SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 1395 Kcal
  • 64 g białek
  • 47 g tłuszczów
  • 179 g węglowodanów

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Wsyp fasolę do garnka, zalej 1 litrem wody i gotuj przez 1,5 godziny. Woda może szybko się wchłonąć lub odparować, więc trzeba pilnować fasoli i w razie potrzeby dolać trochę wody.

2

Odcedź, ale nie wylewaj wody.

3

Umieść fasolę wraz z pozostałymi składnikami w blenderze i miksuj, dodając wodę z gotowania, aż uzyskasz pożądaną konsystencję.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Janikasify
31. stycznia 2024

Ciekawa i smaczna pasta, polecam spróbować.

Tłumaczenie automatyczne

Katka Bartošová
09. września 2023

Łagodny smak.

Tłumaczenie automatyczne

Мо Шт
26. lipca 2023

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu