SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Zmiksuj tofu z mlekiem i jajkiem.

2

Dodaj mąkę, szczyptę soli i wymieszaj na gładkie ciasto.

3

Pankejki smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez ok. 1 minutę z każdej strony.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

JolaB
13. marca 2023

ciekawe wypróbuje bo lubię tofu

Lenka Lyra
02. lutego 2023

dla mnie super jedzenie Zrobiłem to lepiej na patelni, duże naleśniki były porwane, ciasto było o wiele bardziej kruche. ale smaczne i naprawdę sycące.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1403485
Wolf
26. września 2020

Świetnie 👌 ale musiałem dodać trochę więcej mąki

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu