SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Ubij na pianę jajka i mleko migdałowe.

2

W drugim naczyniu wymieszaj oba rodzaje mąki i mak. Stopniowo dodawaj masę jajeczną i mieszaj.

3

Rozpuść olej kokosowy na patelni nieprzywierającej.

4

Porcje ciasta wlewaj chochlą na patelnię i smaż na średnim ogniu przez około minutę z każdej strony.

5

W ten sposób usmaż wszystkie naleśniki.

Nasza rada
Naleśniki podawaj bez dodatków lub z twarogiem i owocami.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

czj5bsfyjr@privaterelay.appleid.com
27. marca 2023

Naleśniki są dobre nawet bez miodu, tylko się rwą, zrobiłam ok 16 naleśników.

Tłumaczenie automatyczne

Tereza Konvičková
03. lutego 2022

naleśniki (naleśniki) są doskonałe, ale ciasto działa bardzo dobrze. lepiej zostaw to dłużej. ostatnie naleśniki nie pękły, ale pierwsza połowa tak. Dodałem 1 dodatkowe jajko.

Tłumaczenie automatyczne

Karolína Plívová
27. czerwca 2021

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu