![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Kuskus zalej 400 ml wrzątku, przykryj i pozostaw do napęcznienia na 5-10 minut (zgodnie z instrukcją na opakowaniu).
W międzyczasie zalej wrzątkiem suszone morele i rodzynki. Poczekaj około 10 minut, aż napęcznieją. Morele możesz następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Wymieszaj śmietanę sojową i syrop z agawy.
Gotowany kuskus wymieszaj z morelami, rodzynkami, orzechami laskowymi, kokosem i cynamonem.
Na koniec polej sałatkę śmietaną sojową z syropem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo dobre :) Właśnie dodałam jeszcze trochę moreli :)
Tłumaczenie automatyczne
Lubię kuskus, jego słodka wersja też jest doskonała
Tłumaczenie automatyczne
Rewelacyjne, polecam może wystarczy dodać trochę więcej suszonych moreli :)
Tłumaczenie automatyczne