
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Kuskus zalej 400 ml wrzątku, przykryj i pozostaw do napęcznienia na 5-10 minut (zgodnie z instrukcją na opakowaniu).
W międzyczasie zalej wrzątkiem suszone morele i rodzynki. Poczekaj około 10 minut, aż napęcznieją. Morele możesz następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Wymieszaj śmietanę sojową i syrop z agawy.
Gotowany kuskus wymieszaj z morelami, rodzynkami, orzechami laskowymi, kokosem i cynamonem.
Na koniec polej sałatkę śmietaną sojową z syropem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo dobre :) Właśnie dodałam jeszcze trochę moreli :)
Tłumaczenie automatyczne
Lubię kuskus, jego słodka wersja też jest doskonała
Tłumaczenie automatyczne
Rewelacyjne, polecam może wystarczy dodać trochę więcej suszonych moreli :)
Tłumaczenie automatyczne