Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Zblenduj na gładką masę jajka, tofu, mleko i ekstrakt waniliowy.
Do mokrych składników dodaj suche: mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Wyrób gładkie, lejące ciasto.
Mocno rozgrzej patelnię nieprzywierającą i wlewaj na nią po chochli ciasta.
Naleśniki smaż przez ok. minutę z każdej strony.
Ułóż naleśniki jeden na drugim, polej syropem klonowym i udekoruj pokrojonymi owocami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo cienki, łatwo pachnie tofu.
Tłumaczenie automatyczne
dość dziwny smak, ale całkiem dobry
Tłumaczenie automatyczne