SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 102 Kcal
  • 5 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 13 g węglowodanów

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Składniki

6 sztuki

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Zblenduj na gładką masę jajka, tofu, mleko i ekstrakt waniliowy.

2

Do mokrych składników dodaj suche: mąkę, sól i proszek do pieczenia.

3

Wyrób gładkie, lejące ciasto.

4

Mocno rozgrzej patelnię nieprzywierającą i wlewaj na nią po chochli ciasta.

5

Naleśniki smaż przez ok. minutę z każdej strony.

6

Ułóż naleśniki jeden na drugim, polej syropem klonowym i udekoruj pokrojonymi owocami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Jana Tománková
04. sierpnia 2024

dlaczego dodałeś tofu i jajko? 😭co powiecie na wegańskie naleśniki? po co robić naleśniki z tofu, skoro zawiera jajka? można by się spodziewać, że przepis z tofu jest wegański 🥺🦕

Tłumaczenie automatyczne

Jana Steklá
28. lutego 2024

Doskonały

Tłumaczenie automatyczne

Katka Bartošová
14. sierpnia 2022

Bardzo cienki, łatwo pachnie tofu.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu