SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Zblenduj na gładką masę jajka, tofu, mleko i ekstrakt waniliowy.

2

Do mokrych składników dodaj suche: mąkę, sól i proszek do pieczenia.

3

Wyrób gładkie, lejące ciasto.

4

Mocno rozgrzej patelnię nieprzywierającą i wlewaj na nią po chochli ciasta.

5

Naleśniki smaż przez ok. minutę z każdej strony.

6

Ułóż naleśniki jeden na drugim, polej syropem klonowym i udekoruj pokrojonymi owocami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Jana Steklá
28. lutego 2024

Doskonały

Tłumaczenie automatyczne

Katka Bartošová
14. sierpnia 2022

Bardzo cienki, łatwo pachnie tofu.

Tłumaczenie automatyczne

Nikol Horáková
18. marca 2022

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu