
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Soczewicę namocz w zimnej wodzie na 2 godziny. Następnie odcedź, zalej świeżą wodą, doprowadź do wrzenia i gotuj do miękkości przez 15 minut na wolnym ogniu. Nadmiar wody wylej, a odcedzoną soczewicę pozostaw do ostygnięcia.
Jajka zalej zimną wodą i gotuj na średnim ogniu przez 6–10 minut, w zależności od tego, czy wolisz je na twardo, czy półmiękko.
Soczewicę dopraw do smaku solą, pieprzem, octem jabłkowym i tymiankiem.
Cebulę pokrój w plasterki, czosnek drobno posiekaj. Połam fasolkę na kawałki.
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż na średnim ogniu cebulkę z czosnkiem, a następnie dodaj fasolkę. Zdejmij z ognia, dodaj szpinak i wymieszaj. Warzywa wymieszaj z soczewicą.
Gotowane jajka obierz, pokrój na cząstki i udekoruj nimi gotową sałatkę. Posyp świeżym tymiankiem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
🙏🏻
Tłumaczenie automatyczne
doskonały
Tłumaczenie automatyczne
Dobry
Tłumaczenie automatyczne