Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 180°C, blachę wyłóż papierem do pieczenia.
Dynię pokrój w półksiężyce. Umieść ją na blasze, pokrop olejem i posól. Piecz przez 15–20 minut w 180°C.
Kuskus zalej gorącą wodą, przykryj pokrywką i pozostaw na 5 minut do napęcznienia. Następnie spulchnij go widelcem, dopraw solą, pieprzem i octem jabłkowym.
Wymieszaj z roszponką i upieczoną dynią. Gotową sałatkę posyp pokruszoną fetą i pestkami dyni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dla mnie doskonałe, smaczne jedzenie, uzupełnione suszonymi pomidorami i bazylią. Zdecydowanie spróbuj ;)
Tłumaczenie automatyczne
Pyszny! To było bardzo dobre. To trochę pracy, ale warto. Na pewno zrobię to ponownie.
Tłumaczenie automatyczne