SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C, blachę wyłóż papierem do pieczenia.

2

Dynię pokrój w półksiężyce. Umieść ją na blasze, pokrop olejem i posól. Piecz przez 15–20 minut w 180°C.

3

Kuskus zalej gorącą wodą, przykryj pokrywką i pozostaw na 5 minut do napęcznienia. Następnie spulchnij go widelcem, dopraw solą, pieprzem i octem jabłkowym.

4

Wymieszaj z roszponką i upieczoną dynią. Gotową sałatkę posyp pokruszoną fetą i pestkami dyni.

Nasza rada
Jeżeli chcesz, żeby danie zawierało więcej błonnika, użyj pełnoziarnistej kaszy kuskus.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
03. listopada 2023

Pyszny! To było bardzo dobre. To trochę pracy, ale warto. Na pewno zrobię to ponownie.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1387098
Erika Kameniščáková
02. sierpnia 2023

doskonałe jedzenie

Tłumaczenie automatyczne

Linda Lojdová
08. listopada 2022

Do dyni dodałam też ciecierzycę i paprykę – super sprawa 🙂

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1217264
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu