SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 115 Kcal
  • 3 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 18 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Zetrzyj* cukinię na tarce o grubych oczkach, posól i umieść w sitku, aby usunąć nadmiar soku. Cebulę pokrój w cienkie plasterki.

2

Na wolnym ogniu rozgrzej olej, wrzuć cebulę i 3 łyżki cukru. Skarmelizuj cebulę. Potrwa to ok. 5–8 minut.

3

Do cebuli dodaj kminek i odsączoną cukinię. Zwiększ ogień i smaż cukinię przez ok. 3 minuty, mieszając.

4

Wymieszaj skrobię z 100 ml wody i 3 łyżkami octu. Podlej nią cukinię i duś przez kolejne 2–3 minuty. Dopraw do smaku solą, octem i cukrem.

5

*Jeżeli cukinie są duże i mają już nasiona, usuń je łyżką przed utarciem warzyw.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Vera W. Márton
05. sierpnia 2024

To jest pyszne!

Tłumaczenie automatyczne

inka50
29. lipca 2024

gyongyver
09. lipca 2024

Podobało mi się, było dobrze

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1483483
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu