SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 461 Kcal
  • 3,7 g białek
  • 49 g tłuszczów
  • 1,3 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Jajka i musztardę umieść w wysokim naczyniu i ubij za pomocą blendera ręcznego. Następnie zacznij bardzo powoli podnosić stopę blendera.

2

Do masy delikatnie dodaj sok z cytryny, sól i pieprz.

3

Ciągle ubijając, dolewaj pojedyncze łyżeczki oliwy. Kiedy masa zacznie się zagęszczać, zacznij wlewać oliwę cienkim strumieniem.

4

Dopraw do smaku solą i pieprzem.

5

Przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 4–5 dni.

Nasza rada
Żeby majonez nie ściął się przy ubijaniu, jego składniki powinny mieć temperaturę pokojową.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Lesanka Janosikova
13. grudnia 2024

Wszystkie przepisy na domowy majonez z surowych jaj wykorzystują wyłącznie żółtka, tutaj są to całe jajka. czy to prawda?

Tłumaczenie automatyczne

Monika Hřibová
04. marca 2023

Wlałem tylko 1/5 podanej ilości oleju i jest super.

Tłumaczenie automatyczne

Martina Oduro
16. grudnia 2022

Nie wiem co poszło nie tak, ale jest okropnie gorzka😕 Naprawdę czuć oliwę w przepisie, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Używam standardowo, ale tutaj to po prostu nie to samo... chyba lepszy byłby inny olej roślinny (bez aromatu).

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu