![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Sparz komosę wrzątkiem i ugotuj ją w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Ugotowaną komosę pozostaw do ostygnięcia.
Buraczki pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj je na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj komosę, buraczki i ciecierzycę.
W niewielkim naczyniu wymieszaj sos sojowy, miód, oliwę i ocet winny.
Polej warzywa dressingiem i wymieszaj.
Posmaruj każdą tortillę łyżką jogurtu naturalnego, ułóż na niej listki szpinaku i porcję warzyw z dressingiem.
Zwiń tortille i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Wszystkie smaki absolutnie przepyszne i każdy z nich współgrał. Zdecydowanie polecam.
Tłumaczenie automatyczne