Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Ziemniaki obierz, oczyść, pokrój na niewielkie kawałki i gotuj do miękkości w posolonej wodzie przez około 25 minut.
W dużej salaterce wymieszaj sok z cytryny, łyżkę oliwy z oliwek i sól. Dodaj ostudzone ugotowane ziemniaki i wymieszaj.
Na patelni rozgrzej drugą łyżkę oliwy z oliwek, dodaj dymkę pokrojoną w plasterki i żurawinę. Smaż przez około 5 minut, dodaj do sałatki wraz ze świeżą kolendrą.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świeżo, smacznie - wołowinę też ugotowałam aż się rozpadła i wmieszałam ją do sałatki 👌🏻.
Tłumaczenie automatyczne
Absolutnie wspaniały.
Tłumaczenie automatyczne
dobre