
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do wody dodaj sól i kurkumę.
Umyj paprykę, usuń z każdej górną część z łodygą i wydrąż gniazda nasienne.
Umyj cukinię i pieczarki, a następnie pokrój je w cienkie paseczki.
Drobno posiekaj szalotkę, wrzuć ją na rozgrzany olej rzepakowy. Dodaj pokrojone warzywa i podsmaż je. Na sam koniec dodaj ugotowany ryż.
Napełnij papryki farszem i wstaw je do piekarnika. Piecz przez ok. 20–25 minut w temperaturze 180–190°C.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
bardzo nam się podobało
Tłumaczenie automatyczne
Mega pyszne zamieniłam ryż na kasze pęczak i jak widać zamiast cukini do środa dałam papryke :)
To było bardzo smaczne. Dodałem pomidory i starty ser + kuskus zamiast ryżu. I zjadłam 2 sztuki na 1 obiad 😀
Tłumaczenie automatyczne