![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej piekarnik do 180°C.
W naczyniu ubij jajka, serek wiejski, sól, pieprz i przyprawę curry.
Drobno posiekaj cebulę. Tuńczyka odcedź. Cebulę, rybę, mąkę i płatki dodaj do mokrych składników.
Dodaj grubo posiekaną bazylię. Wymieszaj.
Przygotuj kokilki albo formę do muffinek i napełnij je ciastem aż po brzegi.
Muffinki wstaw do piekarnika i piecz przez 25–30 minut w temperaturze 180°C. Przed wyjęciem z piekarnika sprawdź patyczkiem, czy są dobrze upieczone.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Zamiast twarogu użyłam twarogu. Brakuje mi smaku nawet po podgrzaniu. Ale spodobały się mojej siostrze i jej koleżankom.
Tłumaczenie automatyczne
Nasz ulubiony przepis 😋
Tłumaczenie automatyczne
Super, też zabieram do pracy 😉
Tłumaczenie automatyczne