
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Do garnka wlej odpowiednią ilość wody, osól ją i doprowadź do wrzenia.
Do wrzątku wrzuć makaron i gotuj przez 10–12 minut na średnim ogniu.
Zanim makaron się ugotuje, przygotuj sos: na małym ogniu, na dużej głębokiej patelni rozgrzej ricottę, dodaj 1 chochlę wody z gotującego się makaronu, rozmaryn, sól, pieprz i parmezan. Poczekaj, aż sos dobrze się podgrzeje a jego składniki wymieszają.
Odcedź makaron, wrzuć do przygotowanego sosu i wymieszaj.
Posyp skórką z cytryny i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dla mnie to niewiele😬
Tłumaczenie automatyczne
W smaku dobre, ale strasznie wytrawne, polecam podwoić ilość sosu.
Tłumaczenie automatyczne