SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 357 Kcal
  • 18 g białek
  • 12 g tłuszczów
  • 43 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Ugotuj makaron w osolonym wrzątku (ok. 5–6 minut, zgodnie z instrukcją na opakowaniu).

2

Przygotuj marynatę.

3

Wymieszaj w dużej misce sok i skórkę z cytryny, miód, ocet umeboshi, oliwę i szczyptę soli.

4

Pokrój tofu w kostkę. Marchew zetrzyj na tarce.

5

Tofu, tartą marchewkę i młody groszek wsyp do miski z marynatą i dobrze wymieszaj. Posyp posiekaną kolendrą i chili. Podawaj z makaronem ryżowym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

renatajochymkovaseznamcz
11. czerwca 2024

Katka Bartošová
30. czerwca 2023

.

Tłumaczenie automatyczne

Kateřina Kartáková
26. marca 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu