SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 433 Kcal
  • 17,5 g białek
  • 20,1 g tłuszczów
  • 43 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

4 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedź.

2

Mniej więcej połowę tartego parmezanu odłóż do podania, a druga połowę zblenduj wraz z pozostałymi składnikami.

3

Rozgrzej patelnię nieprzywierającą. Wlej na nią sos i podgrzewaj go na małym ogniu przez ok. 5 minut.

4

Do sosu wrzuć odcedzony makaron i wymieszaj.

5

Gotowe danie posyp parmezanem i podawaj.

Nasza rada
Makaron możesz posypać łyżką prażonych pestek dyni lub kilkoma listkami bazylii.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
24. lutego 2024

Ciekawe, jak bardzo jest nasycony.

Tłumaczenie automatyczne

Marieta0312
03. stycznia 2024

Smacznie, łatwo i szybko. Dodaję też pomidorki koktajlowe, żeby było wyjątkowe. Dodają mu takiej świeżości, bez nich wydaje się raczej mdły.

Tłumaczenie automatyczne

SweetLemons80
24. sierpnia 2023

proste i pyszne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu