SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 433 Kcal
  • 17,5 g białek
  • 20,1 g tłuszczów
  • 43 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedź.

2

Mniej więcej połowę tartego parmezanu odłóż do podania, a druga połowę zblenduj wraz z pozostałymi składnikami.

3

Rozgrzej patelnię nieprzywierającą. Wlej na nią sos i podgrzewaj go na małym ogniu przez ok. 5 minut.

4

Do sosu wrzuć odcedzony makaron i wymieszaj.

5

Gotowe danie posyp parmezanem i podawaj.

Nasza rada
Makaron możesz posypać łyżką prażonych pestek dyni lub kilkoma listkami bazylii.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

renatajochymkovaseznamcz
11. czerwca 2024

Karolina Skalska
06. maja 2024

Pyszne i szybkie. Zamiast parmezanu dałam goude.😊

ocen_1314738
fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
24. lutego 2024

Ciekawe, jak bardzo jest nasycony.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu