Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedź.
Mniej więcej połowę tartego parmezanu odłóż do podania, a druga połowę zblenduj wraz z pozostałymi składnikami.
Rozgrzej patelnię nieprzywierającą. Wlej na nią sos i podgrzewaj go na małym ogniu przez ok. 5 minut.
Do sosu wrzuć odcedzony makaron i wymieszaj.
Gotowe danie posyp parmezanem i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Pyszne i szybkie. Zamiast parmezanu dałam goude.😊
Ciekawe, jak bardzo jest nasycony.
Tłumaczenie automatyczne