
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 150°C.
Posól kurczaka ze wszystkich stron.
Przenieść go do brytfanny i podlej octem winnym. Następnie gołymi rękoma wsmaruj ocet w mięso.
Drobno posiekaj bazylię i tymianek.
Posmaruj kurczaka ziołami, a część włóż do środka razem z całymi liśćmi laurowymi.
Podlej kurczaka 300 ml wody i piecz go przez 1,5 godziny w temperaturze 150–160°C.
Następnie zwiększ temperaturę do 190–200°C i piecz jeszcze przez 30 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetnie
Tłumaczenie automatyczne
Znowu jest pysznie
Tłumaczenie automatyczne
Najlepszy przepis na pieczonego kurczaka
Tłumaczenie automatyczne