SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C, blachę pokryj papierem do pieczenia.

2

Ciecierzycę zblenduj i przełóż do miski.

3

Dodaj pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj.

4

Z powstałej masy uformuj 8 placuszków i przenieś je na blachę.

5

Piecz przez 15–20 minut w temperaturze 170–180°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tereza Brožová
02. kwietnia 2024

Po przeczytaniu recenzji innych usunęłam 1/3 płatków. Doskonałe, obfite jedzenie. 😋 Zrobiłam dip twarogowy z czosnkiem i słodką papryką.

Tłumaczenie automatyczne

vertresnakovaseznamcz
13. stycznia 2024

Dad Ka
24. sierpnia 2023

Przepis zmodyfikowałam, bo wcześniej przeczytałam opinie. Ze względu na bardziej wytrawny „stan” dodałam mniej płatków, dodałam łyżeczkę musztardy, małą cebulę i kilka ząbków czosnku i smakują wyśmienicie. Dip i warzywa, świetnie.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1360058
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu