
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Grzyby namocz na 5–10 minut w ciepłej wodzie. Cebulę drobno posiekaj.
W garnku rozgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę. Kiedy nabierze złotego koloru, dodaj bulion, bulgur i namoczone grzyby. Gotuj przez ok. 20 minut na małym ogniu. Do kaszy możesz dodać wodę, w której moczyły się grzyby.
Kiedy kasza zmięknie, dodaj groszek albo fasolkę i duś jeszcze przez chwilę.
Pod koniec gotowania dopraw do smaku solą, pieprzem i klarowanym masłem, które nada potrawie kremowej konsystencji.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Proste i bardzo smaczne, zamiast suszonych grzybów dodałam pory i grzyby
Tłumaczenie automatyczne
1*
Tłumaczenie automatyczne