Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 160°C. Pokryj blachę papierem do pieczenia.
Wymieszaj płatki owsiane, wiórki kokosowe, olej kokosowy, jajka, ekstrakt waniliowy i kakao.
Ubij białka na sztywną pianę, dodaj do nich przyprawę do piernika i ostrożnie wymieszaj je z pozostałymi składnikami.
Uformuj z masy niewielkie placuszki i ułóż je na blasze.
Piecz przez 20–25 minut w temperaturze 160–170°C.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Musiałam dodać żółtka, żeby je połączyło i miód, żeby nadać mu smaku. W każdym razie w finale niewiele.
Tłumaczenie automatyczne
Musiałem dosłodzić miodem i ciastek też nie było dużo.
Tłumaczenie automatyczne
W przepisie brakuje jakiegoś słodzika. A ciasteczka wyszły zupełnie inaczej, prawie nie było śniegu. Nawet ich nie lubiliśmy.
Tłumaczenie automatyczne