SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 141 Kcal
  • 5 g białek
  • 11 g tłuszczów
  • 5 g węglowodanów

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Składniki

20 sztuki

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Posiekaj w blenderze 400 g migdałów.

3

Dodaj do nich stewię, cynamon i karob.

4

Ubij białka na sztywną pianę i ostrożnie dodaj ją do zblendowanych migdałów.

5

Formuj z ciasta kulki, a następnie rozpłaszcz je na kółeczka.

6

Ułóż ciasteczka na blasze pokrytej papierem do pieczenia i na każdym kółeczku umieść jednego migdała.

7

Piecz przez 15 minut w temperaturze 180°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

anna.nas
06. grudnia 2021

Niestety ciasto było bardzo źle traktowane. A wynikowy smak jest taki chudy, niestety dla mnie. Czegoś brakuje w przepisie.

Tłumaczenie automatyczne

Helena Kulhavá
26. grudnia 2020

Czy 400g migdałów na 20 sztuk to literówka? Zgodnie z podaną ilością zrobiłem 67 kółek, ciasta nie dało się zbytnio uformować, powstała raczej masa, którą musiałem rozłożyć łyżką na talerz. Bałem się tego, co wyjmę z piekarnika, ale po upieczeniu koła były bardzo dobre !!!

Tłumaczenie automatyczne

bezdickova.marie@gmail.com
19. grudnia 2020

Niesamowity przepis, świetnie smakują… A zwłaszcza z tak zdrowych składników. 👍👍

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu