SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 260 Kcal
  • 4 g białek
  • 24 g tłuszczów
  • 8 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

4 porcji

Sposób przygotowania

1

Oczyść kalafiora i zetrzyj go na tarce o grubych oczkach.

2

W garnku rozgrzej 2 łyżki oliwy i podsmaż na niej posiekaną cebulę. Dodaj startego kalafiora i imbir. Wymieszaj.

3

Zalej warzywa 200 ml wody i 400 ml mleka kokosowego.

4

Gotuj przez ok. 10–12 minut do miękkości.

5

Gotową zupę zdejmij z ognia, zmiksuj na krem blenderem ręcznym i dopraw do smaku solą i pieprzem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

nwgbm4mfbcprivaterelayappleidcom
07. czerwca 2022

Mniaaam

yq8pppy7hr@privaterelay.appleid.com
07. lutego 2022

Klára Zbíralová
05. lutego 2022

Zupa była wyśmienita, ale zainspirowało mnie kilka komentarzy, dodałam też curry i limonki oraz oblałam olejem lnianym.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1161250
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu