SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 454 Kcal
  • 9 g białek
  • 28 g tłuszczów
  • 43 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

16 sztuki

Sposób przygotowania

1

Zblenduj migdały i daktyle na spód.

2

Gotową masę rozsmaruj na dnie tortownicy o średnicy 26 cm i włóż do lodówki.

3

W międzyczasie przygotuj kolejną warstwę: zblenduj wszystkie składniki i pokryj spód gotową masą.

4

Wierzch ciasta wygładź nożem cukierniczym i włóż je na noc do lodówki.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Natalia1989
05. lutego 2022

Sernik bez sera?

Jitka22
01. sierpnia 2021

Dobrze, ale ciasto wcale się nie stwardniało, to była tylko owsianka na ciele.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

porplyciovaterez@gmail.com
30. lipca 2020

świetny pomysł

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu