SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Zblenduj migdały i daktyle na spód.

2

Gotową masę rozsmaruj na dnie tortownicy o średnicy 26 cm i włóż do lodówki.

3

W międzyczasie przygotuj kolejną warstwę: zblenduj wszystkie składniki i pokryj spód gotową masą.

4

Wierzch ciasta wygładź nożem cukierniczym i włóż je na noc do lodówki.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Slavomíra Daráková
10. lutego 2023

błąd w wykazie składników i w procedurze

Tłumaczenie automatyczne

Natalia1989
05. lutego 2022

Sernik bez sera?

Jitka22
01. sierpnia 2021

Dobrze, ale ciasto wcale się nie stwardniało, to była tylko owsianka na ciele.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu