Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Piekarnik rozgrzej do 190°C.
Ciecierzycę zmiksuj blenderem z bananem i jabłkiem, masę umieść w misce, dodaj jajka, proszek do pieczenia, mąkę, migdały i jagody. Dosłodź miodem.
Ciasto wlej na blachę (20 × 20 cm) wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz w temperaturze 180−190°C przez 25–30 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Zakochałam się w tym 😍 Zamiast miodu użyłam syropu daktylowego, a do jagód dodałam truskawki, które również posmarowałam wierzchem. Na pewno zrobię BOMB ponownie
Tłumaczenie automatyczne
Zamiast tego dodałam tylko 70g mąki i 30g białka waniliowego i migdałów pekan. Bardzo dobrze, nie robię tego ostatni raz!
Tłumaczenie automatyczne
Książkę kucharską zrobiłam dwa razy, za pierwszym razem z jeżynami, za drugim chyba z malinami i zawsze smakowała wyśmienicie. Byłem zachwycony połączeniem smaków. Zwykle przepis robię tylko raz, ale ten jest wyjątkiem.
Tłumaczenie automatyczne