![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
W dużym naczyniu wymieszaj puree z dyni, masło orzechowe, płatki owsiane, jajka, kakao, ekstrakt waniliowy, syrop klonowy, proszek do pieczenia i szczyptę soli. Wyrób zwarte ciasto.
Przygotuj niewielką blachę (20 × 30 cm) i wyłóż ją papierem do pieczenia.
Przelej ciasto do formy.
Wstaw do rozgrzanego piekarnika i piecz przez 30–35 minut w 180–185°C.
Brownies powinny mieć chrupiącą skórkę, ale w środku być lekko wilgotne i puszyste.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Miłośnik czekolady się cieszy. Zamiast masła orzechowego dodałam olej kokosowy (używam tego, co mam w domu), kilka pokruszonych migdałów, rozcieńczyłam mlekiem migdałowym i włożyłam do gofrownicy. Miękka, mokra, czekoladowa.
Tłumaczenie automatyczne
Pyszne brownie, po prostu i pięknie czekoladowe, smakowały dzieciom
Tłumaczenie automatyczne
Przepis był prosty, ale nie pyszny.
Tłumaczenie automatyczne