SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 355 Kcal
  • 25,3 g białek
  • 15,6 g tłuszczów
  • 26,7 g węglowodanów

Składniki

2 sztuki

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej opiekacz do kanapek.

2

Mozzarellę i pomidory pokrój w drobną kostkę. Odcedź tuńczyka z puszki.

3

Na 2 kromkach chleba tostowego ułóż kawałeczki tuńczyka, mozzarelli i pomidorów.

4

Dodaj bazylię, przykryj pozostałymi kromkami i opiecz. Jeżeli nie masz opiekacza do kanapek, rozgrzej patelnię i piecz tosty na średnim ogniu, aż ser całkowicie się rozpuści.

Nasza rada
Aby wzbogacić smak kanapek, dodaj do środka trochę pesto z bazylii.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Eva Zlámalíková
20. stycznia 2024

HealthyMind
31. marca 2023

Świetny !

Aneta Stříbrská
13. marca 2023

Świetna odmiana od klasycznych tostów. Świetnie!

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu