SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 355 Kcal
  • 25,3 g białek
  • 15,6 g tłuszczów
  • 26,7 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 sztuki

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej opiekacz do kanapek.

2

Mozzarellę i pomidory pokrój w drobną kostkę. Odcedź tuńczyka z puszki.

3

Na 2 kromkach chleba tostowego ułóż kawałeczki tuńczyka, mozzarelli i pomidorów.

4

Dodaj bazylię, przykryj pozostałymi kromkami i opiecz. Jeżeli nie masz opiekacza do kanapek, rozgrzej patelnię i piecz tosty na średnim ogniu, aż ser całkowicie się rozpuści.

Nasza rada
Aby wzbogacić smak kanapek, dodaj do środka trochę pesto z bazylii.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

sophia b
09. września 2024

Ginie smak tuńczyka, ale ogółem bardzo dobre

Vanessa Pompová
01. września 2024

świetnie, będę robić częściej

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1517137
Vladimír Kříž
02. czerwca 2024

wielka zmiana

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu