SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Umieść wszystkie składniki w wysokim naczyniu i za pomocą blendera ręcznego zmiksuj je na gładkie, lejące ciasto.

2

Weź dużą patelnię nieprzywierającą i rozgrzej ją na średnim ogniu.

3

Za pomocą chochli lub łyżki wlewaj porcje ciasta na rozgrzaną patelnię i smaż racuchy przez 1 minutę z każdej strony. Z podanej ilości składników zrobisz około 10–12 placków.

4

Najlepiej smakują prosto z patelni.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Olivvvv
21. marca 2024

10/10

Tłumaczenie automatyczne

tery_🐨
10. marca 2024

bardzo dobrze 👍🏻

Tłumaczenie automatyczne

luo2020emailcz
14. lutego 2024

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu