SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 248 Kcal
  • 6 g białek
  • 8 g tłuszczów
  • 38 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

6 porcje

Sposób przygotowania

1

Przesiej do miski mąkę i proszek do pieczenia, dodaj cynamon, imbir i szczyptę soli. Wymieszaj.

2

W drugim naczyniu ubij maślankę, olej, mleko i miód.

3

Połącz suche i mokre składniki, dodaj puree z dyni i wymieszaj. Odstaw ciasto na 10 minut.

4

Smaż racuchy na suchej patelni nieprzywierającej.

Nasza rada
Podawaj z ulubionym syropem, twarogiem i owocami sezonowymi.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

andrejkaa
21. września 2020

Nie wiem co to było, ale ciasto było bardzo złe, może pomyliłem się, ale nie ten przepis na mnie.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Silvie Beránková
29. września 2018

Zadowolenie z mojej strony. Nawet synowie w wieku 4 i 6 lat mieli twarze jak chomiki. Zamiast mielonego imbiru użyłam świeżego.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu