SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 66 Kcal
  • 4 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 7 g węglowodanów

Składniki

4 sztuki

Sposób przygotowania

1

Zblenduj wszystkie składniki na gładkie ciasto.

2

Niewielkie porcje ciasta wlewaj na suchą patelnię (najlepiej na specjalną patelnię do racuchów) i smaż na wolnym ogniu po 2 minuty z każdej strony.

3

Racuchy podawaj z owocami lub jogurtem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

novotnadomiiiigmailcom
26. lutego 2024

fjxhwytzn8privaterelayappleidcom
08. lutego 2024

polecam

Tłumaczenie automatyczne

Lucie Hrochová
27. grudnia 2023

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu