SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 66 Kcal
  • 4 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 7 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

4 sztuki

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Zblenduj wszystkie składniki na gładkie ciasto.

2

Niewielkie porcje ciasta wlewaj na suchą patelnię (najlepiej na specjalną patelnię do racuchów) i smaż na wolnym ogniu po 2 minuty z każdej strony.

3

Racuchy podawaj z owocami lub jogurtem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

_tami_
22. września 2024

Romča92
30. czerwca 2024

Ciasto zrobiłam z 250 g bananów, 100 g mąki orkiszowej, 5 jajek i 10 g kakao. Usmażyła na odrobinie oleju na maszynce do naleśników. I wyszło wyśmienicie, ciasto się nie rozrywało.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1286734
novotnadomiiiigmailcom
26. lutego 2024

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu