SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 238 Kcal
  • 11 g białek
  • 18 g tłuszczów
  • 8 g węglowodanów

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Upraż orzeszki piniowe na suchej patelni (wystarczą 2 minuty).

2

Zblenduj na gładką masę uprażone orzeszki wraz z ricottą, suszonymi pomidorami, parmezanem, oliwą, czosnkiem i bazylią.

3

Podawaj od razu lub przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu tygodnia.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Veronika Brickman
07. czerwca 2024

cudowne, nawet bez orzeszków piniowych, dodałam świeżą bazylię

Tłumaczenie automatyczne

Monika Vanyová
22. marca 2024

Bardzo smaczna pasta 🤤😋

Tłumaczenie automatyczne

Eva Zlámalíková
21. stycznia 2024

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu