SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 141 Kcal
  • 6 g białek
  • 3 g tłuszczów
  • 21 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

6 sztuki

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Zmiksuj tofu z mlekiem i jajkiem.

2

Dodaj mąkę, szczyptę soli i wymieszaj na gładkie ciasto.

3

Pankejki smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez ok. 1 minutę z każdej strony.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Zuzana Kotásková
01. maja 2024

Mąkę zastąpiłam płatkami owsianymi i dodałam siemię lniane. Osiągnęli sukces

Tłumaczenie automatyczne

JolaB
13. marca 2023

ciekawe wypróbuje bo lubię tofu

Lenka Lyra
02. lutego 2023

dla mnie super jedzenie Zrobiłem to lepiej na patelni, duże naleśniki były porwane, ciasto było o wiele bardziej kruche. ale smaczne i naprawdę sycące.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1403485
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu