SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 350 Kcal
  • 13 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 43 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Wsyp komosę do rondelka i sparz ją gorącą wodą. Odcedź, zalej mlekiem migdałowym i zagotuj.

2

Gotuj przez 20–25 minut na średnim ogniu. Jeżeli komosa się przypala, dodaj odrobinę wody.

3

Zdejmij owsiankę z ognia, osłódź miodem i podziel na 2 porcje. Każdą porcję ozdób łyżką masła orzechowego i płatkami migdałów.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Michaela Čermáková
24. stycznia 2022

Bardzo dobrze, właśnie wybrałem dojrzałe mango. 👍.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1299434
Fixiana
02. stycznia 2022

Tak… akurat miałam w domu tylko czerwoną Quinę… Ale smak jest super, tylko przygotowanie jest długie.

Tłumaczenie automatyczne z języka słowackiego

ocen_1273090
Veronika Lojdová
15. grudnia 2021

Naprawdę pyszne śniadanie, zamiast migdałów poczęstowałam parautami. Polecam. 😊

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1161063
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu