SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 425 Kcal
  • 12 g białek
  • 20 g tłuszczów
  • 50 g węglowodanów

Składniki

2 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Wsyp komosę do rondelka i sparz ją gorącą wodą. Odcedź, zalej mlekiem migdałowym i zagotuj.

2

Gotuj przez 20–25 minut na średnim ogniu. Jeżeli komosa się przypala, dodaj odrobinę wody.

3

Zdejmij owsiankę z ognia, osłódź miodem i podziel na 2 porcje. Każdą porcję ozdób łyżką masła orzechowego i płatkami migdałów.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Karolina Skalska
13. października 2023

Dodałam więcej mleka i dłużej gotowałam. Pomieszałaam z połową rozgniecionego banana. Miód niepotrzebny bo bardzo słodkie. Przygotowane wieczorem w pojemniku do pracy. Na wierzchu mrożone truskawki. 😊

ocen_1314738
Veronika Houdková
15. kwietnia 2023

.

Tłumaczenie automatyczne

Alicja Piotrak
12. stycznia 2023

5

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu