Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Kto by ich nie znał i nie zbierał podczas spacerów po lesie. Jednak owoce jagodowe, do których należą maliny, borówki, jeżyny, żurawina czy truskawki, nie tylko uprzyjemniają nasze wycieczki na łono natury, ale także wpływają korzystnie na nasze zdrowie. Są one pełne witamin i minerałów oraz skutecznie pomagają w różnych chorobach. Maliny pomagają przy przeziębieniach, jeżyny wzmacniają układ odpornościowy, truskawki i borówki wzmacniają odporność, a żurawina pomaga przy infekcjach dróg moczowych. Jeśli nie zjesz ich od razu, wykorzystaj je w kuchni. Najlepsze i najzdrowsze są świeże, więc dodaj je do deseru sernikowego, posyp nimi naleśniki lub użyj w smoothie.