SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 425 Kcal
  • 12 g białek
  • 20 g tłuszczów
  • 50 g węglowodanów

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Wsyp komosę do rondelka i sparz ją gorącą wodą. Odcedź, zalej mlekiem migdałowym i zagotuj.

2

Gotuj przez 20–25 minut na średnim ogniu. Jeżeli komosa się przypala, dodaj odrobinę wody.

3

Zdejmij owsiankę z ognia, osłódź miodem i podziel na 2 porcje. Każdą porcję ozdób łyżką masła orzechowego i płatkami migdałów.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Jana Nováková
26. marca 2025

Przepis nie jest zły. To lżejsza wersja śniadaniowej owsianki, ale jeśli nie dodasz miodu lub banana, jest raczej bez smaku, a konsystencja komosy ryżowej nie zaspokoiła mojego porannego apetytu. Tęskniłam za gryzieniem, żeby napełnić mózg uczuciem, że zjadłam 😅

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1548618
Karolina Skalska
13. października 2023

Dodałam więcej mleka i dłużej gotowałam. Pomieszałaam z połową rozgniecionego banana. Miód niepotrzebny bo bardzo słodkie. Przygotowane wieczorem w pojemniku do pracy. Na wierzchu mrożone truskawki. 😊

ocen_1314738
Veronika Houdková
15. kwietnia 2023

.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu