SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 306 Kcal
  • 8 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 57 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

1 porcja

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Komosę wrzuć do garnka i praż na sucho przez ok. 3 minuty. Następnie wlej mleko i zagotuj.

2

Zmniejsz ogień i gotuj przez 15–20 minut do miękkości. Od czasu do czasu zamieszaj. Jeżeli płyn zbyt szybko odparuje, dodaj trochę wody.

3

Do jeszcze ciepłej owsianki dodaj miód i cynamon. Wymieszaj.

4

Podawaj z ulubionymi owocami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Verunka Hanáková
15. kwietnia 2022

Miałem truskawki i jagody i oczywiście było bardzo dobre. Trzeba przyzwyczaić się do smaku komosy ryżowej, czyli do konsystencji.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Amelli bous
13. października 2021

Całkiem nieźle, upiekłam go w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Da.El
27. maja 2021

Wziąłbym miód, ale to bardziej kwestia gustu, inaczej owsianka była bardzo dobra.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu