Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Komosę wrzuć do garnka i praż na sucho przez ok. 3 minuty. Następnie wlej mleko i zagotuj.
Zmniejsz ogień i gotuj przez 15–20 minut do miękkości. Od czasu do czasu zamieszaj. Jeżeli płyn zbyt szybko odparuje, dodaj trochę wody.
Do jeszcze ciepłej owsianki dodaj miód i cynamon. Wymieszaj.
Podawaj z ulubionymi owocami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
To jest świetne. Zwiększyłam masę owoców. Wziąłem 100 g jagód. Część dodałam w trakcie gotowania, część po. Oraz posiekane migdały. 👌🏼
Tłumaczenie automatyczne
Miałem truskawki i jagody i oczywiście było bardzo dobre. Trzeba przyzwyczaić się do smaku komosy ryżowej, czyli do konsystencji.
Tłumaczenie automatyczne